In aantocht: Sociale Kruidenier in Den Haag Zuidwest


In Den Haag Zuidwest start in het a.s. najaar de Sociale Kruidenier (rijdende winkel).

Een fantastisch nieuw project van Stek en de wijkdiaconie Zuidwest!

Voedselbankklanten kiezen bij de Sociale Kruidenier zelf hun boodschappen. Er zijn ook producten die normaal niet in een voedselpakket zitten. Ook krijgen zij begeleidingsgesprekken met een vrijwilliger onder het motto: “Geef mensen geloof in zichzelf”. Zo worden klanten ondersteund om te werken aan hun toekomst. Voor het werk in en rond deze rijdende winkel zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die dit willen oppakken.

Betaalde baan: supermarktmanager gezocht!

Vrijwilligers gezocht: Geef mensen geloof in zichzelf!

Naast begeleiders/coaches zoeken we ook vrijwilligers voor gastheer/gastvrouw, hulp in de winkel en publiciteit via de sociale media. We zoeken ook nog een extra chauffeur. Met de links hieronder vindt u informatie over de verschillende soorten vrijwilligers die we zoeken:

Gastheer/gastvrouw
Begeleider/coach
Winkelhelper
Publiciteit via sociale media
Chauffeur

Doe mee en meld je aan bij Stek:

Kees Buist (projectleider) 06 2040 1618 of kbuist@stekdenhaag.nl

Meer informatie over de vacatures op http://www.stekdenhaag.nl/vrijwilligers-vacaturebank en http://www.stekdenhaag.nl/Den-Haag-Zuidwest.html of op de website van uw wijkkerk.

De Sociale Kruidenier in Den Haag Zuidwest wordt mogelijk gemaakt door de Protestantse Diaconie van Den Haag, door de Gemeente Den Haag en enkele fondsen (o.a. Oranjefonds, Fonds 1818, Kansfonds en SIOC).